Ανακοίνωση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα , Ν. Μαζιώτη και Κ. Αθανασοπούλου

Η κυβέρνηση του ναι και του τρίτου μνημονίου ξέπεσε ακόμα πιο χαμηλά, όταν για να εκδικηθεί δυο επαναστάτες, αγωνιστές αποφάσισε να χρησιμοποιήσει, με ανήθικο τρόπο, το 6 χρόνο παιδί τους το οποίο κρατάει όμηρο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο νοσοκομείο παίδων μακριά από τους γονείς του. Κίνηση που έρχεται να προστεθεί σε ένα συνεχές αυταρχικότητας  του κρατικού μηχανισμού απέναντι στους πολιτικούς κρατουμένους.

Οι ίδιοι, Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα, έχουν προβεί σε απεργία πείνας και δίψας, από κοινού με την Κ. Αθανασοπούλου, που συνελήφθη την ίδια μέρα με την Π.Ρούπα, για το αυτονόητο δικαίωμα του παιδιού να επιστραφεί σε συγγενείς πρώτου βαθμού. Τίμιοι συνεχιστές της μηδενικής ανοχής του Σαμαρά, η κυβέρνηση των Συριζα-Ανελ εξοντώνει όσους αγωνίζονται και τις οικογένειες τους, ενώ ταυτόχρονα φωτογραφίζεται με χρυσαυγίτες, δίνει κανάλια σε μαφιόζους (Μαρινάκης) και μέρα με τη μέρα σφίγγει όλο και περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό εκατομμυρίων ντόπιων και μεταναστών.

Τέλος, να επισημάνουμε πως η κοινωνία τρομοκρατείται μόνο από τις τράπεζες, τα μνημόνια, τις μειώσεις στις συντάξεις  και τον εργασιακό μεσαίωνα που της  έχουν επιβληθεί και γι’ αυτό γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μόνοι τρομοκράτες  είναι  τα αφεντικά , οι μεγαλομαφιόζοι που συνδιαλέγονται καθημερινά με το κράτος, οι φασίστες που αγκαλιάζονται με την αστυνομία , όσοι και όσες καταπιέζουν ολοένα και περισσότερο τη ζωή και  την ύπαρξη μας.

Αμέριστη αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας και δίψας, Π. Ρούπα,
Ν. Μαζιώτη και Κ. Αθανασοπούλου.


Να δοθεί τώρα η κηδεμονία του παιδιού στους συγγενείς του και εν συνεχεία να επιτρέπεται κάθε συνάντηση του παιδιού με τους γονείς του.


Πολιτική Συνέλευση για την Κοινωνική Χειραφέτηση ★

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *